Het beste van meer dan 250 jaar geschiedenis
Het meest historische wijnhuis van Barolo sinds 1761. Tot op de dag van vandaag vormen de ondergrondse kelders een zeldzame historische herinnering aan de Langa, en de wijnen worden geproduceerd volgens traditie: lange spontane gisting zonder gebruik van geselecteerde gisten in cementen tanks, en lange rijping strikt in grote Slavonische eiken vaten. We cultiveren onze wijngaarden in Barolo, Madonna di Como en in de Colli Tortonesi. Met volledig respect voor de aarde: we gebruiken geen kunstmest, geen herbiciden, alleen duurzame behandelingen, waardoor we met de oogst van 2019 Biologisch gecertificeerd worden. Vandaag de dag blijft Borgogno een uitdrukking van een gebied, en van traditie en geschiedenis, maar altijd met het oog op de toekomst.
Weinig regels, heel duidelijk: meer natuur, minder chemicaliƫn
We gebruiken geen chemische meststoffen
We gebruiken geen herbiciden
Behandelingen zijn duurzaam
In omschakeling naar biologische landbouw sinds 2016